کد خبر 280513
۷ مهر ۱۴۰۴ - ۱۰:۵۷

معاون امور مناطق و شهرستان‌های استان تهران مطرح کرد:

بانوان جهادی؛ ستون‌های استوار مقاومت در دفاع مقدس و فراتر از آن

بانوان جهادی؛ ستون‌های استوار مقاومت در دفاع مقدس و فراتر از آن

معاون امور مناطق و شهرستان‌های موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس گفت: بانوان جهادی، ستون‌های استوار مقاومت که با تربیت مکتب تشیع، در هشت سال دفاع مقدس و حتی جنگ ۱۲ روزه، با ایثار و فداکاری بی‌نظیر خود، از پشت جبهه تا خط مقدم، عزت و سربلندی ایران اسلامی را رقم زدند. این بانوان، با روحیه‌ای حسینی، نشان دادند که جهاد و مقاومت، مرز جنسیتی نمی‌شناسد.

به گزارش خبرنگار حیات، مراسم سپیده وطن به مناسبت هفته دفاع مقدس برای تجلیل از زنان ایثارگر دفاع مقدس ۱۲ روزه صبح دوشنبه ۷ مهر ماه با حضور زنان فعال و ایثارگر در جنگ ۱۲ روزه در سالن هویزه موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برگزار شد.

اصحاب کریمی، معاون امور مناطق و شهرستان‌های موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس در این مراسم ضمن تبریک هفته دفاع مقدس و خیرمقدم به حاضران، گفت: گرامیداشت یاد و خاطره شهدا، به فرموده مقام معظم رهبری، کمتر از شهادت نیست. این دین بزرگی است که شهدا بر گردن ما دارند. آنها جان خود را در طبق اخلاص گذاشتند و برای نظام جمهوری اسلامی فدا کردند. وظیفه ماست که این مسیر را ادامه دهیم. هرچند در این چهل و چند سال گاهی در حق شهدا و رزمندگان جفا شده، اما باید با تمام وجود یاد و خاطره آنها را زنده نگه داریم.

وی افزود: وقتی به دفاع مقدس نگاه می‌کنیم، می‌بینیم که جهاد برای زنان واجب نیست مگر در شرایط خاص، مثل دفاع از خرمشهر، جایی که کمبود نیروی انسانی بود. در آن دوران، زنان شجاع و فداکار، چه در پشت جبهه و چه در خط مقدم، حضور یافتند. در شهرهایی مثل اهواز، سوسنگرد، بستان و هویزه، بانوان در پست‌های امدادی فعال بودند. بسیاری از آنها پزشک و پرستار بودند و با وجود شرایط سخت، خود را به جبهه‌ها رساندند.

کریمی ادامه داد: یکی از نمونه‌های برجسته، حوض خونین اندیمشک است که بیش از ۵۰۰ تا ۶۰۰ بانوی فداکار از شهرهای مختلف، لباس‌های خونی رزمندگان را شست‌وشو، رفو و آماده می‌کردند. این کار در شرایطی که امکانات محدود بود، بسیار دشوار بود. خاطرم هست روزی که برای تحویل لباس‌ها به اندیمشک رفتم، دیدم صدها بانو از صبح تا شب مشغول این کار جهادی هستند. اگر لازم بود سلاح به دست بگیرند، هیچ‌کدام شانه خالی نمی‌کردند.

وی با اشاره به جنگ ۱۲ روزه اظهار داشت: در این جنگ اخیر هم روحیه جهادی را دیدیم. بانوان و آقایان جهادی، پرورش‌یافته مکتب تشیع، پای کار آمدند. این مکتب، تربیتی بی‌نظیر دارد که خروجی آن مردانی چون حاج قاسم سلیمانی، سردار سلامی، باقری، رشید و ۲۲۰ هزار شهید دفاع مقدس و زنانی است که هرگاه نیاز بود، در صحنه حاضر شدند.

کریمی با اشاره به ۸ سال دفاع مقدس، ادامه داد: در خرمشهر، پس از آزادی شهر، زنی با دخترش و یک پیرمرد به شهر بازگشتند. با وجود نبود زیرساخت، آب و برق، اصرار داشتند در خانه خود بمانند. این مادر و دختر با دوختن لباس‌های پاره رزمندگان و کمک به آنها، روحیه مقاومت را در شهر زنده کردند.

وی در پایان تاکید کرد: ما پرورش‌یافته مکتب تشیعی هستیم که از عاشورا و کربلا سرچشمه گرفته و تحت رهبری امام حسین (ع) شکل یافته است. این تربیت، ما را در هر صحنه‌ای، از دفاع مقدس تا جنگ ۱۲ روزه، سربلند کرده است. صدام فکر می‌کرد در ۱۵ روز ایران را شکست می‌دهد، اما ما با دست خالی و با ایمان و مقاومت، پیروز شدیم. این معجزه قرن بود که به برکت ایثار شهدا و حضور جهادی مردم، به‌ویژه زنان، رقم خورد.

انتهای پیام/خ

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha